Tri-Na-Jedan Funkcije Obezbedio Zrak Hranila Respirator Sistem 6200 Pola Lice Respirator Gas Masku

Tri-Na-Jedan Funkcije Obezbedio Zrak Hranila Respirator Sistem 6200 Pola Lice Respirator Gas Masku

KM 73.00
-5 %
KM 76.48

Pristupačnost

Tri-Na-Jedan Funkcije Obezbedio Zrak Hranila Respirator Sistem 6200 Pola Lice Respirator Gas Masku
Opis :
Potpuno nova
Pola Facepiece ponovno iskoristivih Respirator nudi ve} u raznovrsnost za mnoge okruženja i prijave pruža zaštitu od cestice i širok spektar gasova i mrak kad se koristiti sa odobrio metaka i filtere.
Pola Masku 6200 - Srednjih
Daje ovo uklapa u lice bilo koji tip i veličina.
U fastening sistem dva elastično gumene trake na pamuka i vrpcom za glavu je regulisana na cetiri poena.
Podloge ne izazivaju alergiju, mekana i čvrsto na lice striptiz obturation.
Zgodno dizajn daje dobar pregled, i kompatibilnosti sa okom zaštitu i glavi - naočale, kacige.
Uvod :
Tri u jednom funkcije : zrak Filter, filter za vazduh i ulje-voda razdvajač, pa zrak kompresor ne treba mi ulje-voda razdvajač kada budeš koristio svoj set od zraka. Vazduh je iz vazduha kompresor koji je postavljen na zagađenje-slobodnoj okolini. Pa izbjegava direktan kontakt sa otrovnog gasa, u osnovi rješava teško diše. Osim toga, ne treba metaka i filter cottons i ti i ne treba da ih promijeniti kada su bez posla. Masku kad koristeći unutrašnje formiranje pozitivan pritisak, što vanjski otrovne gasove neće ući, masku da unutrašnji cirkulaciju vazduha, u isto vrijeme, riješio fuggy okruženje teško dišem i znoj! Set ti donesem sigurno i odgovara.
Osobine :
1.Ovaj sistem je opremljen ovlaživač vazduha, vazduha filter i ulje-voda razdvajač, pa zrak kompresor ne treba mi ulje-voda razdvajač kada budeš koristio svoj set od zraka. to je veoma sigurno za tebe.
2. Možeš daha više sigurno i ugodno.
3.Ne treba od metaka i filter cottons
4.Više siguran. Čist zrak kontinuirani opticaju, lakše da dišu!
5.Vazdušni pritisak masku može biti prilagođen
Paket uključuje :
1 X 1 pc masku
1 X1 Set Zrak Hranila Respirator Sustav
Obavijest :
Ćemo brod tačke sa Staze Broj.
1 X 1 pc masku
1 X1 Set Zrak Hranila Respirator Brodski Sistem & Predati Sve stvari će biti provjerio pre nego što se pakuje. Svi predmeti su novi i visokog kvaliteta. Stvari će biti dostavljene u roku od 3 posla dana na račun od plaćanja, izuzev vikendima i praznicima. Isporuka vrijeme je za 14-28 posao dana i da to može potrajati i do 8 nedelja da neki Evropskih zemalja i južnoamerickim zemljama zbog strogi običaj inspekciju. Mi smo brod u svijetu. Dostava naknada uključuju pakovanje, skladište, distribuciju, red rukovanje i troškove obrade. Nudimo kombinaciji isporuka popust na isporuku & Rukovanje. Imajte na umu da su neki zemlje će običaj dužnost, ili porez za određene stvari. To je kupac je odgovornost da platiš sve pameti običaj dužnost, ili poreza. Mi nisi odgovoran za bilo običaj dužnost, ili porez od naša cena ne uključuju tom optužbom. Garancija & Vratiti 30 dana Garancija sa Zamjenu za pokvaren, pokvario, netačno ili dijelove-nedostaju stvari. Molim vas, obavijestite nas i vratiti stvar sa sve dijelove i pribor spakovala i piše "ZA RAZMJENU" u 14 dana račun.


Glavne karakteristike

Korištenja:
posao
Denfense Predmete:
Vodika,Organske Gas,Amonijak,Kiseline Gasa
:
F0064

Izbor kupca